29 April



Okey lite info om yesterday innan jag drar ner på stan för att titta på forsränningen med hela gänget;)

Ja, dagen börja ju bra. Bussen höll på att köra på en cyklist som körde rakt ut i gatan så jag börja skrika och bussc. stannar.... och jag säger dumt nog "E han dum i huvude ellert!?" till cyklisten som for ut i gatan sådär. Då väder sig busschaffisen om och tittar/säger surt "Vill di köra ellerr?"
Han trodde jag mana att han var dum i huvudet. Piiiiiiinsamt:P men som alla vet..."En bussc. en bussc. det är en man med SURT hummör och har han inget SURT humör
 så är han ingen"....ja ni fattar resten...
Efter det skrev jag världens bästa uppsatts...om jag får säga det själv;) Vi får vänta på resultat.

Jag blev också bjuden på en studentskiva av Phillip som jag inte kunde gå på eftersom som det var magdans som gällde igår;)

Adam ringde oockså igår, konstig spänning/stämmning mellan oss:S Sen han blev tillsammans med Amanda är han inte min Adam längre.....

När jag åkte hem från magdansen mötte jag 4 killar som skulle på träning har i sävja och undra efter vägen så jag följde med dem till fotbollsplanen, sköna och SNYGGA killar!! Vi snacka som vi känt varandra lääänge!;)

Härlig dag va!?)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Honey, honey it´s so funny!


Wow, vilken dag!
Börja med en lessen mormor vid frukostbordet men när hon just skulle bryta ut i världens böl ringde Danne på dörren snacka om......saved by the bell!!
Anyway åkte till skolan där allt var som vanligt förutom en hyperglad Amanda, som hon blev när hon fick reda på att kemiläraren var sjuk och skrek ut sin glädje i hela klassrummet! Haha!!
Efter skolan drog jag, Gustaf och Danne ner till stan och käka på Cupido mums! Där Danne kom underfun med att det inte endart fanns sallad:P
Ja, sen åkte jag hem och iväg till min dans där min danslärare ställde mig på första raden på både Discon och Streetjazzen!! Måste ju betyda att jag är bra;) Eller?
På street jazzen och på bussen hem hade jag och Lilli såååå himla kul! Haha, vi fjanta oss så alla på dansen och bussen lär ha trott att vi var dumma i huvudet:P
Och nu sitter jag här och skickar massa go natt sms till Gustaf, Adrian och Danne.....stackars killar:) 

Vill bara tillägga en sak! Om ni kommer på vår dansuppvisning kan jag garantera en skön/sjuk show! Haha;)
Go natt och puss på er!<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It´s just us...me, mamma and mormor<3

Helluuu, lite update från mitt händelserika liv;) Sitter just nu hos mormor och snackar me Best friend i tele.
Vi fick reda på att morfar inte får komma hem för han är så dålig så jag och mamma ska sova här i natt för att trösta mormor lite;)
Det är lite tråkigt här men som tur är att pojkvän bor 5 minuter bort:) kanske går över en sväng;)
Ha en bra kväll, puzz!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sammanfattning av Helgen!

Helgen har varit absolut toppen! I fredags kom Becky och Robin hit och käka Pizza och hade det mysigt.
I Lördags var jag först och träna med Malin och Sofia innan jag tog tåget ut till the one and only Becksson och senare kom Robin, vi skulle plugga men du kanske kan räkna ut hur bra det gick.....:P
Lite senare åke jag och Robin in till stan för att träffa mormor och mamma och käka på Kina. Mmmm!!! Efter ett tag kom Pojkvän som sov hos mig<3

Och IDAG SÖNDAG!!! VÄRSLDES BÄSTA DAG!!! Åkte till Stockholm med Becky, eller till Globen rättare sagt för att se Bounce! (För dom som inte vet...en JÄTTEkänd dansgrupp) där 300 dansare deltog i showen! Det var helt awsome!! Det är helt otroligt att man kan dansa så bra, jag började nästan grina för det var så bra! Med "sängdans", "väggdans", Lindy hopp, Salsa, Street, Funk, Locking, Popping, break och jag vet inte hur mycket mer!
Sen tog vi tåget hem och nu sitter jag här;) Och ska snart gå och lägga mig och drömma om Bounce!
P.S fick detta i födelsedagspreset av Best friend helt otroligt! Thank you soooo much Becksson!!<333333

Här är lite bilder från idag!:D Enjoy!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The Last Bounce

Gloooooooben!On our way!Massor med folk!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 timmars prov!!



Jobbig dag! Det började med att man skrev svenskaprov fem timmar i sträck som verkligen tog kol på en! Och så fort man sen slår på mobilen ringer mamma och berättar att hon är på akuten med morfar. Han hade inte varit kontaktbar så dom åkte in med honom och nu har dom varit där hur länge som helst och ingen läkare har tittat på honom än! Jäkla akuten!! Så nu ligger jag ensam hemma och mår illa be lite för mig är ni snälla....:P

Men i kväll kommer förhoppningsvis Becksson annars får man hitta på nått annat kul;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill åka!



Jaha, allihopa det verkar som det blir ett utomslandsår i alla fall! Jag och Becksson gick på  ett Au Pair möte i går som var super mysigt och rigtigt det locka en verkligen att åka;) 
Eftersom jag och Becky skulla dansa efter mötet ska vi ha en intervju på lördag, ni får hålla tummarna för mig;)

Idag har det dock inte hänt så mycket. Varit diktig flicka och pluggat(med Robin!:D)...vilket är samma sak som tråkig flicka:P

Här är en bild på hur det ser ut hos mig på kvällarna, katterna ska ut!!! Annars blir jag hemsökt och kan inte sova.....
Längtar sååå till söndag btw! Då blir det gloden med Becksson!!:D:D<333 Som är helt gratis!:D (För mig i alla fall;))
Puss på er<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Väntar...

Sitter här och väntar på Robin...tråkigt... ska hjälpa honom med en uppsatts lite roligare.
I dag har varit en ytters tråkig dag:P  ingen Adrian i skolan, bara tråkiga lektioner, okey på engelskan hade jag och Linus lite roligt. Gick ihop mot JJonathan och föreslog att man ska ha med sig en hel orkester och klä sig i balklänning på en anstälningsinterviuv (stavts?) vilket inte Jonathan höll med om. Konstigt! Haha!

Anyway har varit duktig och cyklat fram och tillbaka till skolan idag, men det var inte lätt kan jag säga har sån jääääävla träningsverk sen jag var ute och sprang med Danne i lördags haha. Men kul var det;)

Ja nu ska jag sitta här och förtsätta vänta, ha de gött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Buggfest!:D<3

Fatta kul vi hade! Dansa a loooot! Go mat och grejer MEN...(som Tony Irving brukar säga)...en asbuktig snubbe bjöd upp mig och efter 10 sekunder TOTALNOCKA jag honom rakkt i nyllet!
Jo, bara  en aning pinsamt:P
Men resten av kvällen var fett nice!

By the way Dansa med Adrian e sååå bäst!! :D<3

P.S måste tillägga att mamma gjorde succé med sin monster-sminknig, kunde inte hålla räkningen på hur MÅNGA som bjöd upp henne och stod och snacka me henne hela tin!

Veckans babe= lilla mamma (som Tobbe i Eva och Adam skulle säga! Haha!)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fimkväll med the old gang!<3

Jacob is soooo fucking hot!!!!Berg-och-dalbana... eller? ;)




Hej, Rebecka här!
Jag gästbloggar här för första gången och kan berätta att jag, linda, linda och robin hängt ikväll just like old times :) Vi såg New Moon och Linda H hade inte sett den förut (OMG RIGHT?).

Eftersom det här inte är min blogg kan jag ju säga nått snällt.... Linda har fina strumpor. Nej men seriöst, dessa 3 är världens finaste! :) Har man känt varandra forever så har man bondat lite. Och läs det där ordet med engelsk klang... Fin Finare Sävjagänget. PEACE AND SO LONG.

Im signing out.

Och juste, jag ser ut som skit på typ 3 av 4 bilder. Jag bjuder motvilligt på det. Och jag tror  att de andra säger samma sak. Whatever!! ;) Byebyebyebyebyebye sweetiepie...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Buggfest watch out!



Haha, jag och mamma på väg till buggfesten. Snacka om att mamma e cool! Lite lik Lisbeth Salander tycker jag eller vad säger ni?;)
Skit snygga outfits har vi!!
Så buggfest watch out cause here we come!!!

Och Helena du som ska kolla in bloggen idag! Haha, vad tycker du om mamma? Lite rädd blir man, hoppa till när jag såg henne första gången!;)
Se ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fika time!



Hela gänget gick ner till Linné cafét efter skolan för att fira Carin som fyllt 18! Grattis på henne!
Jag och Linda delade på årets första paket med jordgubbar som Adrian köpt till oss, såååå gott!
Det kändes verkligen som sommar, den lilla haken var att det haglad ute...inte lika sommrigt:P

Efter det åkte jag hem och senare kom Gustaf. Vi tittade på Luftslottoet som sprängdes, en riktigt bra film;)
En riktig myskväll<3<3<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shoppat i alla fall...



Okey, jag vet att jag har shopping förbud men jag kunde inte hjälpa det! Detta var nödvändigt!
På buggfesten på söndag är det typ lite...ja vad ska man kalla det...emo tema..?
Så en ny ring från glitter för 80 kr och en scarf från Cubus för 99 blev nytt för dagen;)

Det bästa var att Adrian köpte en likadan scarf som jag så att man ska se att vi är ett par! Fatta kul det var att se en kille handla i en tjejbutik åt sig själv direkt efter att jag köpt en exakt likadan! Haha!
Starkt jobbat Adrian!<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sådan Mor sådan Dotter?



Haha, på denna bild tycker jag mamma e fett cool. Som män säger; sådan mor sådan dotter eller ska man säga sådan Dotter sådan mor för jag lovar att jag hade stilen först!!;):P

Dagens outfit när jag skulle hålla tal och allt(som jag fick MVG- på by the way) är en kjol och body från gina och mina vite converse. Med vanliga legins och ett svart armband;)

Och mammas outfit.... haha aldrig i livet!;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Watch out for the...nun/tree...?



Igår hade tre nunnor som gick omkring i skolan. Lärarna hade förväntat sig 20 rektorer från Spanien och fick tre nunnor!! Snacka snopna dom måste ha blivit!! Haha!!
Ja, igår var jag ju på fyra timmars kursen med Helena och Mamma. Den var inte så hämsk och långtråkig som jag hade förväntat mig så det var ett stort +. Men som alltid finns det bakslag på allt, mamma välte ut sin vatten mugg över alla sina papper hon fått när alla kolla på henne så läraren fickk hämta nya. Sååå pinsamt! Tur att jag satt brevid Helena och inte mamma;):P

Och så glömde jag bort min tandläkartid!! Inte glad över det, åskmoln!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grattis Robin!


Min älskling fyller 18 år idag!!:D
Så bäst för er att ni grattar honom;)
Massa Grattis på honom!!
Jag tror han kommer gilla min present mega mycket! Men det han ska få får ni inte veta;)<333

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Au Pair!


Måste bara berätta!! En Au Pair människa från STS ringde nyss och bjöd in mig till ett möte nästa vecka om hur det är att åka som Au Pair ett år:D
Jag trodde först att hon måste ringt fel och innan vi skulle lägga på gav jag henne Beckys nummer som man inte kan ringa till på typ 3-4 veckor för att den är på lagning....snacka fail!!!:P Haha!! Hon måste trott jag var dum i huvudet;)

Men nu kanske det blir ett utlandsår efter gymnasiet!;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inget svimmande idag eller!


Inte gjort så mycket idag. Cyklade till skolan med Linda och Daniel i morse, snacka om jobbigt med massa motvidn!! Var dö svettig när jag kom till skolan;)
I alla fall hade vi ingen fysik(såååååå SKÖNT!) så jag och malin hade lite kul med Jonathans nya dator(webcame);)
Efter lunch hade jag Kemi där jag trodde jag skulle svimma och all klorgaslukt det blev av laborationen så jag gick ner till matsalen där Phillip övverraskade mig med att såååå nära häla vatten över mig!
Aja, vi satt där ett bra tag och snacka till jag och Danne cykla hem och nu har jag  hoppad över mina danser för att jag ska skriva ett himla svenska tal!! Så jag kanske borde förtsätta med det;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jollis och Sötsak!



Tillbaka till plugget!  Så här ser jag, Julia och Adrian ut på en vanlig Kemi lektion.  Hade riktigt roligt!!  Inte engagerade alls!   Haha,Stackars lärare!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

12 April



Ja idag hände en jävla  massa saker rent ut sagt. Linda och jag skulle åka hem så vi tog bussen ner till stationen och gick in på det nya stationshuset. Sen ringde hon en kompis som jobba där över dagen så vi gick dig och häls på honom. Lärde känna hanns kompis Nisse, härlig typ. I alla fall kom Philip helt plöttligt och slör sig till gruppen;)
Stog och snacka ett tag och när han skulle gå sa han...

DAGENS KOMMENTAR:
"Se your ass on Thursday!" och så fick jag en knuff.

Efter det åke satte Vi oss på bussen hem däär vi träffa Helena. Och jag började må skit konstigt och svettas så det rann!! Och så klart drama queen som jag är så svimma jag på bussen! Så vi fick gå av när jag vaknat till så fick mamma komma och hämta mig på busshållplatsen! xD

Vad sägs om rosen? Den har Heidi ritat till Danne! Riktig konstnär ellet vad säger ni?
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Neeej inte igen!


En fin bild från gårdagen;)

Men nu, nu sitter jag i skolan igen!! Vill inte!
Sååå trött och rösten är helt förstörd! Tror jag håller på att bli sjuk!
Låter som en fisk på torra land. Om man nu kan låta som en;):P
Gustaf sa att det lät som jag var i målbrottet haha!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cupcakes!



Då sitter man här kl halv tre på natten och är just färdig med 12 supersöta cupcakes som jag gjorde med pojkvän till Inge Danne plast pappa. Cupcaken neri i hörnet är till honom och den över den gjorde Danne till mig"(a).
Snällt va!?!? Ibland funderar jag verkligen på om han inte är den mest feminina i vårt förhållande. Hans cupccakes var såå mycket sötare än mina ;):P
Jaja, ska sluta tjata go natt på dig bloggen!<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Media Markt!<3



Herre Guuud! Jag tog en sväng till Media Markt igår med Danne och Jonathan. Fatta kär jag blev, helt löjligt! :P Och snacka om att man blir sugen på att köpa dator, skrivare kamera..hela rubbet!!
Men de bästa är att mamma också varit där och spanat in samma saker!! Kanske får mina önskningar uppfyllda vem vet(a)
Aja, efter jag varit där åkte jag hem och mådde inte alls bra och fick ställa in min träff med Gustaf såå jävla irriterande! Har inte träffat människan på år och dar och så mår man dåligt.

En titt på gårdagen outfit;) Slitna jeansleggins från vila, baslinne från Gina och T-shirt från Stadium i Riga:P
Kram på er

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bio today/yesterday!!:P



Tjoho!
Just nu sitter jag i köket med Danne och Jonathan som ska sova här! :D
Jaha idag har man hunnit med mycket pluggat skrivit ett grymt bra cv med hjälp av bästa vännen och skickat ut det tillsammans med Beckssons till en massa ställen. Hoppas nån svarar!:D Efter det åkte vi ner till stan och lämna CVn till några andra ställen.
Dagens höjdpunkt! Gick på bio(the bounty hunter) med Jonathan, Danne, Stoffer, Julia och Malin gör att fira Jonathan!:D Grattis på honom!<3 
En riktigt skön film! Haha, snacka om att Malins skratt fick hela salongens uppmärksamhet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Job hunting with a funny morning


Hellu everybody;) Dagen börja roligt med att en katt hoppa upp i fönstret och skrämde livet ur Sofie;)
När vi öppna och tänkte gå ut och klappa den smet den in i huset vilket den gjorde typ fem gånger  om och om igen efter vi föst ut den. Men mysik som tusan var den. Den ville ju inte gååå!!;)
Efter det åkte jag och träna med sötis Jullis åkte hem och körde lite JOB HUNTING med Becksson. Vilket gick relativt bra nästan ingen sa nej men å andra sidan sa ingen ja heller:P

Pinsamt var det när jag ringde till ett ställe, Becky bett mig ringa, och fråga efter sommarjobb och den äldre damen i telefonen sa med en röst som att jag var en idiot "Vi har stängt över sommaren". Och vi som var inne på deras hemsida och ringde i alla fall!! Pinsamt!:P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mabye, mabye not? :)


Mötte världens sötaste Linnéa på bussen hem från träningen. Såklart snacka vi om allt möjligt och kom in på olika förbud. Tex. att jag har godisförbud under april. Lilli däremot har haft shop förbud i två månader.   Hm... det kanske skulle vara något? Eller vad tror du?  Gustaf och Daniel var inte så supportive, de trodde inte jag skulle klara det i en vecka;):P   Game on säger jag bara!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Testning

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Happy Day!


Askul dag! Den började med att jag äntligen rensade min garderob. Kastade ut allt vek ihop det och plockade in det igen med hjälp av Danne. Efter det fick jag honom att göra Pilates med mig..Stackarn..haha! Han är den mest stela person jag vet efter morfar so I thought it would do hin good "Men"... han var så stel att han inte kunde sitta ordentligt och han fick sendrag(stavning?)...haha. Han såg ut som en gudde som skulle dansa balett!

Efter det kom Robin, Helena och Marie och vi bokade äntligen vår Kreta resa!:D Vi ska åka med hela Dannes tjocka slekt tror vi skulle bli runt 18 pers skit skojj! Efter det gick jag och Robin på en lång promenad och sen drog vi till Dannes fotbollsmatch där han gjorde två mål! Yey! Snacka mycket man kan göra på en dag! Gotta go;) Se ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Utkast: April 2, 2010

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pojkvännen här!

Hej! Danne här! ;):D
Pojkvännen;)
Jag vill bara skriv här mycket jag tycker om den här tjejen! Hon är de viktigaste i mitt liv! Hon gör mig glad när jag e ledsen, hon hjälper mig med mina problem och jag kommer aldrig sluta tycker om henne!!! Hon är sååååå jävla underbar och hon kommer alltid ha mitt hjärta!! Jag kommer aldrig sluta hjälpa henne, aldrig sluta trösta henne, kommer aldrig sluta ta hand om henne, kommer aldrig sluta säga att hon är underbar, vacker, snygg, smart och har den där utstrålningen ingen annan tjej har för att hon är/har det!!!

P.S I LOVE YOU!!

Bilden nedan är den bilden jag har gjort här hos mormor till dig Älskling!<3

P.S Den här är klar!;)<3<3<3<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

New in the area!

Jaha ni... så nu har man skaffat blogg! Får se hur det ska gå. Det går ju knappt med Face book;):P
I dag Låååångfredagen har varit sååå tråkig varit hos mormor och morfar där det bara blir sämre och sämre med morfar men Robin som jag gick till senare var kul att träffa där vi kollade lite fakta om sommarplanerna...
Kreta och Gotland here we come!!!...Eller?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()